Magyar Spirituális Egység Közössége

Bőség Teremtésének Örömmünnepe - Május 31.

2015. május 27. - Magyar Spirituális Egység Közössége

 

avian_szimbolum1.jpg

Mottó:

Kérdezd meg önmagad, hogy van-e bármilyen olyan hiedelmed, gondolatod, ami az életedben a BŐSÉG elérésének útjában áll. Engedd, hogy ezek most láthatóvá váljanak, majd megszűnjenek.
ORIN üzenete

 

Kedves Barátaink!

Örömteli új hírekkel köszöntünk Téged a Magyar Spirituális Egység Tanácsának nevében. Néhány nappal ezelőtt Teremtőnk olyan különleges Égi Segítőket küldött számunkra, akik azonnal inspiráltak bennünket a májusi országos Örömünnepünk fő témájával kapcsolatban. Segíteni szeretnének nekünk és rajtunk keresztül az egész Emberiségnek, hogy el tudjuk engedni MINDAZT, amivel mi magunk vissza tarthatjuk ÖnMagunkat. Olyan múltbeli döntések, fogadalmak és eskük oldását készítjük elő, amelyekkel a fénymagok a történelem rögös útjain saját magukat korlátozták be. Megtiszteltetés számunkra, hogy bejelenthetjük: május végi országos rendezvényünk kiemelt segítői az AVIÁNOK lesznek, akikről nemrég már olvashattatok az alábbi oldalon:

http://goodethungary.blog.hu

 Előzetesen egy - a fenti képen most Számotokra is látható – szimbólumot küldtek nekünk, amelynek közepén egy pávakék kristály ragyog. Ezzel a kristállyal mindenkinek lehetősége lesz találkozni az Örömünnepen, mert ez az Ő ajándékuk lesz. Engedjétek meg, hogy megosszuk Veletek azokat a tanításaikat, amelyekkel máris tanítottak bennünket az AVIÁN szimbólummal, a bőséggel és a teremtéssel összefüggésben:

 „Az AVIAN szimbólumban egy pávakék kristály forog és ragyog. Tudata van. Óriási tudással rendelkezik. Ez egy speciális teremtőkristály valójában, egy olyan ősi formában, amit örömmel adunk oda Nektek ajándékba, mert eljött az idő, hogy ezt a felajánlást most megtegyük Felétek. Ha kéritek majd és behelyezitek a szívcsakrátokba, a kristály intelligenciája felismeri a DNS-eteket, és olyan egyéni fénykódokat tud kiárasztani magából az energiatesteitek felé, amelyekkel személyre szabottan segíti a felemelkedéseteket. A DNS-etekben olyan információk és képességek vannak tárolva, amelyek hazavezetnek majd Benneteket az Egy Végtelen Teremtő felé. Ha a szívcsakrátokba fogadjátok majd, segítséget kérhettek Tőle a védelemhez, a tisztításhoz, a teremtéshez és a gyógyításhoz. Hangsúlyozzuk, hogy csak akkor, ha kéritek, mert teljes szívünkből tiszteletben tartjuk a döntési szabadságotokat.  

A szimbólum nem véletlenül egyezik meg sok-sok nyelv első betűjével. Ez a szimbólum már ott volt a teremtéseink kezdeténél is. Az „A” betűn és a kristályon keresztül az energiák modulálhatóak és programozhatóak. Ezt a formát már nagyon régen használjuk a teremtéseinknél.

A BŐSÉG eléréséhez nem mindegy, hogy mit gondoltok a saját hatalmatokról, azaz hogy kinek tartjátok magatokat. A teremtőképességetek ugyanis arányos a teremtőképességetekről alkotott elképzeléseitekkel.
Azzal, amit arról gondolsz, hogy MILYEN KÉPESSÉGGEL RENDELKEZIK AZ, AKI TEREMT (azaz Te), saját magad szabod meg a saját erődről alkotott elképzeléseid határait. Ennek arányában lesz erőd és hatalmad, és bizonyos értelemben ennek arányában leszel elég szabad ahhoz, hogy igazán teremteni tudj. Mindennek Te vagy a kiindulópontja. Te vagy az, aki eldöntöd, kinek tartod magad és mekkorában gondolkozol. Az ÖnMagadról alkotott elképzeléseid befolyásolják a saját érzelmeidet is, amelyek a teremtés többdimenziós energetikájában fontosak. Az érzelmek ugyanis a szándékod létfontosságú hordozóhullámai. Megváltozik a kisugárzásod, és az energiatesteid frekvenciája is más lesz attól, amit ÖnMagadról gondolsz és érzel. Az ÖnTudatod minden más gondolatot és érzést meghatároz, mindenre kihat. Ez jelenti a teremtési képességetek ALAPJÁT. Ha hangyának gondolod magad, akkor megrettensz egy szék lábától is, mert hatalmasabbnak fog TŰNNI, mint amekkora Te vagy - SZERINTED. Ha Naprendszer méretű, szeretetteljes és halhatatlan Fénylénynek gondolod magad, akkor minden problémát „hangyának” fogsz érzékelni. Lényegesen megnő a stabilitásod. Márpedig a stabil kiindulópont szükséges egy nagy teremtéshez! Mert el kell tudnod rugaszkodni valahonnan és ki kell tudnod küldeni a szándékodat egy intenzív energiahullám segítségével, ami az érzelmi frekvencia. Egy „bánatos hangya” nem építhet fel egy fénycivilizációt, de még egy vállalkozással is gondja akad. Egy „vidám óriás” bármire képes!

Ha valamit kezelni szeretnétek az életben, tegyétek azzal a szeretettel, ahogyan az Egy Teremtő és Mi szeretünk Benneteket. Ez a szeretet mindig utat mutat és utat készít Számotokra, mert minden akadályt felülragyog. Ha valamit nem sikerül megoldanotok, akkor emeljétek fel a frekvenciátokat és szeressetek másképpen: magasabb szintű, Mennyei Szeretettel. Nem vagytok egyedül és nem vagytok magatokra hagyva.”

Legújabb Örömünnepünk központi célkitűzése tehát az, hogy elhárítsuk az akadályokat, előkészítsük a BŐSÉG életminőségének befogadását, majd egy KÖZÖS TEREMTÉSSEL megerősítsük és kinyilvánítsuk szándékainkat a BŐSÉGRE, bármit is jelentsen az személyesen a számunkra. A BŐSÉG megértése és a témakör letisztítása közelebb fog vinni bennünket EGY-MÁSHOZ és ÖnMagunkhoz is, hogy még inkább életfeladatainkkal összhangban élhessük életünket. Ráadásul egy különleges KÖZÖSSÉGI élménnyel is GAZDAGABBAK leszünk.

Ennek jegyében a Magyar Spirituális Egység Tanácsa szeretettel hív és vár minden fénymagot a magyarság egyik legfontosabb idei rendezvényére:

 

2015. május 31-én, vasárnap 12.00 órától,

a

Bőség Teremtésének Örömünnepére.

 

Egység Oszlopa és a fonalak

Az Egység Oszlopára áprilisban is sokan felkötötték kedvenc színüket és szívük szeretetével így kapcsolódtak az Egységünk eme kifejezéséhez. Erre most is lehetőség lesz. Kérjük mindazokat, akik erről még lemaradtak, és szeretnék a saját kedvenc színükkel gazdagítani a mi különleges „Május fánkat”, hozzanak magukkal kb. 15-20 méter színes fonalat.

 

Szeretet-lakoma

Ezen az Örömünnepünkön is lehetőségünk lesz megvendégelni EGY-MÁST a szeretet-lakomán. Kérjük, hogy mindenki támogassa ezt némi „hamuba sült pogácsával”, és legyen vendég és vendéglátó egyszerre.    

Hívunk Benneteket, gyertek hát és emeljük EGY-MÁSBAN a Fényt, erősítsük EGY-MÁSBAN az egyensúlyt és növeljük a szeretet-egység tudatosságát a szívünkben.

 

Pontos helyszín:

FIGYELEM A HELYSZÍN VÁLTOZOTT!!!

Budapest, VIII. ker. Orczy-park, központi nagy tisztás

Időpont:
Gyülekezés: 11:30 - 11:59

Kezdés: 12:00

 

Facebook Esemény Oldala
Ide kattintva elérhető

Mivel nagyon közel van a rendezvény időpontja, megkérünk Benneteket, amennyiben Ti is szeretnétek, hogy minél többen együtt legyünk, osszátok meg és terjesszétek ezt a meghívót!


Szeretettel:
Magyar Spirituális Egység Tanácsa 

 

süti beállítások módosítása