Magyar Spirituális Egység Közössége

Egységben rejlik az Erő, mutassuk meg újra!

2015. november 11. - Magyar Spirituális Egység Közössége

Szeretett Szívbéli Barátaink! :)

Ahogy korábban már nyilvánosságra hoztuk, 2015. október 21. óta a Földünk a Szabadság Új Korszakába lépett, hiszen a Sötétebb Oldal által a bolygó körül kialakított, több ezer éves energetikai rácshálót - egy hosszú előkészítő folyamat és egy eddig még soha nem látott interdimenzionális együttműködés eredményeképpen - sikerült kiírni a valóságunkból.

Legutóbbi Örömünnepünkön az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy egy ősi kristálytechnológiát és a teremtő-képességünket használva, a konkrét kiírási folyamatot mi indíthattuk be. Mi lehettünk az a "hógolyó", amely az alaposan előkészített lavinát beindíthatta, és így hozzá járulhattunk a Föld energetikai felszabadításához. Ez természetesen nem jöhetett volna létre Galaxisunk Teremtő Anyja és Atyja segítsége nélkül, illetve telosi fénytestvéreink, Isteni Énjeink és a galaxis több millió szeretetteljes fénylényének támogatása nélkül.

Azóta újra volt alkalmunk beszélgetni a lemúriaiak szellemi vezetőjével, Telos városának főpapjával ADAMA Mesterrel, és szeretnénk most megosztani Veletek az Ő örömteli és szeretetteljes gondolatait mindarról, ami történt:

„Szeretett Testvéreink! Életünk meghatározó napja volt Veletek egységben dolgozni. Október 18-án érzékeltük minden rezdüléseteket a felszínen. Számunkra is egy tiszta, isnspiráló érzés volt ez. Nem csupán a rabláncaitok szűntek meg, hanem további spirituális fejlődésetek igazi alapját teremtettük meg Veletek KÖZÖSEN.

Megtörtént, amire mindannyian annyira vártunk. Nagy háttértámogatást is kaptunk, ugyanis közös teremtésünkkel éppen „meglovagoltunk” egy a Naprendszert és a Földet elérő hatalmas energiahullámot is. Ez is jelentős segítséget jelentett az energetikai rács lebontásában.

Telos egész népe örömben és boldogságban „hullámzott”, hiszen a szeretet-szerelem érzéseiben táncolva ünnepeltünk - Veletek egységben. Már régóta készültünk erre az eseményre, Telos apraja-nagyja, más fénycivilizációk lakóival együtt. Énekeltünk és táncoltunk, de valójában egyfajta „meghatódással” a Szívünkben, hogy csatlakozhattunk Hozzátok a szeretet ölelésében. Még más galaxisok népeinek örömével is egységben voltunk...

Természetesen mi telosiak a Másik Oldalt is nagyon tiszteljük - akiket Ti általában a Sötétebb Oldalnak neveztek -, de valóban eljött az ideje és ebben támogattunk Benneteket, hogy megteremtsük közösen az Emberiség Szabadságát, illetve megmutassuk Nekik, hogy együtt bármit el tudunk érni.

Szeretnénk még néhány technikai információt is megosztani Veletek, hogy mit is sikerült elindítanotok:

Teremtőképességetekkel és Isteni Én-jeitekkel valóban részt vettetek azoknak a különleges kristályoknak a létrehozásában, amelyek a 9. dimenzió magas rezgésű fénykódjait kiáramoltatva végül 3 nap alatt átjárták a Sötétebbik Oldalon játszó testvéreink Föld körül kiépített energetikai rendszereit. Ez egy ősi tudás, egyfajta kristálytechnológia alkalmazása volt valójában, és ilyen jellegű együttműködés ebben a Galaxisban még nem történt. A Földanya magas szintű szeretete indította a folyamatot, ahogyan első lépésként Ti kértétek a magenta színű, folyékony szeretetenergiát. Ez azért volt szükséges, mert ez az energiamintázat jelezte a Sötétebbik Oldal felé, hogy ezt a megoldást a lágy, női minőségű szeretet vezérli. Erre nem kellett és nem tudtak félelemmel, vagy azonnali ellenszegüléssel reagálni. Nagyon megleptétek őket. Ezután a kristályok átjárták a Föld körül kialakított energiaháló minden Sötét Oldali járatát és így 3 nap múlva, október 21-re beteljesedhetett a Teremtő Terve. Lehullottak a „mágneses bilincsek” a bolygótokról, és nálunk itt a telosi Templomban a fénykorona is elkezdett forogni, ezzel jelezve ennek az eseménynek a jelentőségét és pozitív energiáját, hiszen a Föld felszínét csodálatos, magas rezgésű fény árasztotta el.

Örömünnepeteket a mi Királyi Párunk és az egész Királyi Család is óriási szeretettel, nagy örömmel követte figyelemmel. Mindannyian elmondhatatlanul nagyra értékeljük mindazt, amivel hozzá járultatok ennek az egyedülálló, példa nélküli Isteni Tervnek a megvalósulásához. Tehát örvendezzetek és legyetek egymással szerelmes-szeretetben, ami a legmagasabb foka az egységetek megélésének is.” :)

Nos... ennek fényében szeretettel hívunk Benneteket a Szabadság Új Korszakának Örömünnepére (most vasárnap), hogy KÖZÖSEN megköszönve az Égiek segítségét, táncoljunk, énekeljünk és EGYÜTT éljük meg azt a Szeretetet, ami mindezt létrehozta.

Itt abba is hagyhatnánk ennek a Meghívónak a fogalmazását, HA nem volna még egy egészen különleges meglepetésünk Számotokra!  DE VAN! :)

Ugyanis pár nappal 21-e után egy intergalaktikus egyeztetés kezdődött a Galaxisunkért felelősséget vállaló Tanácsok között az Emberiség érdekében, mivel a rácsháló eltűnése egy teljesen új biztonsági helyzetet és új lehetőségeket hozott létre. Ennek eredményeként egy olyan DÖNTÉS született, amely szinte hihetetlen. Két külföldi csatornán keresztül is publikálták a hírt, és mivel olyan nagy horderejű és egyúttal hihetetlenül ÖRÖMTELI volt a döntés híre - hát utána jártunk egy kicsit... :) Mivel a döntés érinti a Galaktikus Csillagflottát is, ezért közvetlenül ASTHAR parancsnokot kerestük meg, de más Égi Segítőkkel is beszéltünk ellenőrzésképpen. Örömmel jelentjük be, hogy a hírt megerősítették, és ennek részleteit éppen 15-én fogjuk megosztani mindazokkal, akik velünk ünnepelnek majd. Persze közös teremtésre most is lesz lehetőség, és ennek köze lesz majd az új hírekhez... :)

Szívünk minden szeretetével hívunk Benneteket - Égi Segítőink nevében is!  Gyertek el és ünnepeljetek velünk EGYsÉGben!

Helyszín: Budapest, Filozófusok Kertje
Időpont: 2015. november 15., vasárnap 11 órától

Mivel a Facebook lekorlátozza a meghívás lehetőségét, arra szeretnénk megkérni,hogy oszd meg a hírt másokkal is , hiszen az EGYSÉGES FELLÉPÉSBEN VAN AZ IGAZI ERŐ :)  Köszönjük!

Az Esemény oldala az alábbi linkről érhető el:
https://www.facebook.com/events/413356638863942/

Áldás!

U.i.: nyugodtan hozzatok dobokat, hangszereket, játékokat, énekeket, zenéket, táncokat és csupa olyan dolgot, amit a Szívetek javasol... :)  Forralt bor, forró tea és sütemények is lehetnek majd a "terülj-terülj asztalkán"..  :)

süti beállítások módosítása