Magyar Spirituális Egység Közössége

2015. április 19. - Magyar Spirituális Egység Közössége

aprilis_uj_fejlec_2.png

„Ez az év valóban egy - eddig sosem látott - egyensúlynak az éve lesz, ahol a női és a férfi energiák egy új harmóniában jelennek meg, sokkal kiegyenlítettebb formában, és ez nyilván a teremtéseinkre is befolyással lesz.”ISIS üzenete

 

Kedves Fénytestvéreink!

Ismét jelentkezünk a Magyar Spirituális Egység Tanácsa nevében, hogy – kihasználva a tavaszi napsütés ragyogó fénykódjait - Égi testvéreink útmutatása mellett egy újabb különleges ünneppel támogassuk a felemelkedés folyamatát.

A Magyar Fénymagok Egységének márciusi találkozóján megértettük, megéltük és megünnepeltük már az Egységünk Forrását. Felismertük és kinyilvánítottuk EGY-MÁS felé, hogy:

 

Fény vagy a Fényből,

Fény a Szerelemből,

Fénynek látlak Téged,

Fény az egész Lényed.

 

Mostani rendezvényünkön a nőiesség és a férfiasság energetikai minőségei kerülnek a figyelmünk középpontjába. Ezeknek a minőségeknek az EGY-en-SÚLYÁT igyekszünk majd elősegíteni. A naprendszer Napja hagyományosan férfi minőséget reprezentál, miközben létezik a háttérben egy csendesen jelenlévő, szemmel láthatatlan, de mégis hatalmas teremtőképességgel megáldott inspirátor is, amiről „Láthatatlan Napként” halhattatok. Az ősi magyar Babba „Égi Anya” hitvilág is ennek a valóságnak a visszatükrőződéseként maradt fenn a hagyományban, mint egy megnyilvánuló női minőség emlékezete. Mindkét égitest energiáit le fogjuk horgonyozni       

 

2015. április 26-án, vasárnap 11.00 órától,

amikor megrendezésre kerül a

Nő és Férfi Egyensúlyának Tavaszi Örömünnepe.

 

A leérkező információs kódok egyrészt segítik azokat a férfi vagy női energiákat aktiválni a saját energiatestünkben, amelyek a mi belső női-férfi egyensúlyunk megteremtését támogatják, másrészt az a megtiszteltetésünk, hogy közös teremtésünk által segíthetjük ezeknek az energiáknak a kiárasztását az egész Földre. Ráadásul három energiaközpontunk (csakránk) által a test-lélek-szellem egyensúly kialakításában is komoly előrelépésre számíthat mindenki, aki tiszta szívvel és önkéntes szándékával csatlakozik ehhez a belső folyamathoz. 

 

Egység Oszlopa és a fonalak

Az Egység Oszlopára márciusban is sokan felkötötték kedvenc színüket és szívük szeretetével így kapcsolódtak az Egységünk eme kifejezéséhez. Erre most is lehetőség lesz. Kérjük mindazokat, akik erről még lemaradtak, és szeretnék a saját kedvenc színükkel gazdagítani a mi különleges „Május fánkat”, hozzanak magukkal kb. 15-20 méter színes fonalat.

 

Szeretet-lakoma

Ezen az Örömünnepünkön is lehetőségünk lesz megvendégelni EGY-MÁST a szeretet-lakomán. Kérjük, hogy mindenki támogassa ezt némi „hamuba sült pogácsával”, és legyen vendég és vendéglátó egyszerre.     

Hívunk Benneteket, gyertek hát és emeljük EGY-MÁSBAN a Fényt, erősítsük EGY-MÁSBAN az egyensúlyt és növeljük a szeretet-egység tudatosságát a szívünkben.

 

 

Pontos helyszín:

Budapest, Városliget Regnum Marianum
(A régi Regnum Marianum templom emlékhelyénél,
Dózsa György út – Dvorzsák Sétány kereszteződése)


Időpont:
Gyülekezés: 10:30 - 10:59
Kezdés: 11:00


                     FACEBOOK ESEMÉNY                           EGYSÉGTANÁCS FACEBOOK OLDALA
                           KATTINTS IDE                                                     KATTINTS IDE

 

A Magyar Spirituális Egység Tanácsa
web_allec.bmp

süti beállítások módosítása