Magyar Spirituális Egység Közössége

Meghívó: Magyar Fénymagok Egységének Tavaszi Örömünnepe

2015. március 13. - Magyar Spirituális Egység Közössége

weboldal_fejlec.bmp


Kedves Fénytestvéreink!

A Magyar Spirituális Egység Tanácsa nevében örömmel jelentjük be, hogy Égi testvéreink támogatásával egy különleges márciusi ünneppel folytatódik az a közösségi rendezvénysorozat, amely remek alkalmat teremt arra, hogy közelebb vigyük ÖnMagunkat EGY-MÁSHOZ és a feltétlen szeretet tudatosságához, miközben mindannyian részesei vagyunk a felemelkedés galaktikus folyamatának.

 

Aki 2014. december 21-én délután személyesen is ott volt a Karácsonyi Örömünnepen, akár a tűzszertartások helyszínein, akár az Ősök terénél, a hideg ellenére is érezte a szívében, milyen teremtésre képesek a magyar maglelkek, amikor közös szándékkal, EGYSÉGÜK tudatában teremtenek. A helyszínen megjelent testvéreink megfogalmazódott igénye, illetve Mihály Arkangyal bíztatása alapján

 

2015. március 21-én, szombaton

megrendezésre kerül a

 Magyar Fénymagok Egységének Tavaszi Örömünnepe.

 

Egy Végtelen Teremtőnk az alábbi üzenetet küldte a rendezvény szervezése közben, hogy ráhangoljon bennünket arra az EGYSÉGRE, amely megszólal a Szívünkben:

 

„Drága Magyar Fénygyermekeim! Számotokra nyilvánvalóan léteznek különböző dimenziók, azaz a valóság számotokra NAGYON KÜLÖNBÖZŐ energiaterekből áll. De a 3. dimenzióhoz képest nem csupán a magasabb dimenziók tűnnek nagyon másnak és idegennek a Ti nézőpontotokból, hanem általában Ti EGYMÁST is nagyon különbözőnek érzékelitek. Néha olyan távolinak tűnik Számotokra az EGYSÉGETEK, mint ha az nem is volna lehetséges. De tudnotok kell valamit, amely a valóságotok legmélyebb igazsága:

 

UGYAN AZ A TEREMTŐ SZERETETEM HOZOTT LÉTRE BENNETEKET, UGYAN AZON SZERETETBŐL, UGYAN AZON SZERETETKÉNT. TEHÁT A TI EGYSÉGETEKET NEM LÉTREHOZNOTOK KELL, HANEM CSUPÁN TUDATÁRA KELL ÉBREDJETEK.

 

Hétköznapi hasonlattal élve: ugyan abból a „tésztából” készült a Lelketek „süteménye”, de számotokra mégis úgy tűnik, még sincs két egyforma „sütemény” közöttetek. Az elmétek által érzékelt különbség – a Ti illúziótok. Érzékcsalódásnak is nevezhetnénk, attól függően, hogy a valóság melyik minőségi rétegére fókuszáljátok a figyelmeteket. Egy bizonyos érzékelési szint felett a különbség már nem létezik.

 

Ti általában két szőlőszemet is különbözőnek mondotok, még ha ugyan arról a tőkéről vagy fürtről származik is. Amennyiben a szőlőszemek teljes és a magasabb dimenziókba is kiterjedő valóságát érzékelnétek, a különbség elenyészne, ahogy egyre mélyebbre hatolnátok a teljes igazság felé. Mindkét szőlőszem legmélyén ugyanis ugyan az az Egy Végtelen Teremtő Szeretetem vár Benneteket.

 

Eljött az idő, hogy felismerjétek: AZ EGYSÉGETEK A VALÓSÁG. Akkor láthatjátok meg, ha BEFELÉ keresitek. Az elmétek az, ami mindent kívül keres, és sosem talál semmit, ami közelebb vinne Benneteket az igazsághoz és egymáshoz. Minél kijjebb NÉZTEK a teremtés magjától, annál inkább a felszíni különbségeket találjátok és látjátok meg. Nézzetek hát ÖnMagotokra, ismerjétek fel, hogy kik is VAGYTOK, és akkor EGY-MÁSBAN is képesek lesztek felismerni ÖnMagotokat.

 

Drága Gyermekeim! Én a létezésetek kezdetétől Veletek VAGYOK. Én vagyok a szőlő megálmodója… én vagyok maga az álom… én vagyok a szőlőtő… és én vagyok minden szőlőszem is - általatok. Sosem mondtam le Rólatok, bármennyire is távolodtatok el látszólag tőlem. Kérlek Benneteket, hogy Ti se mondjatok le soha EGY-MÁSRÓL. Mi mindannyian EGY vagyunk a Végtelen Szeretet kiáradó jóságában és hűek VAGYUNK ÖnMagunkhoz. Szeressétek ÖnMagatokat EGY-MÁSBAN, ahogy én is szeretlek Benneteket ÖnMagamban. Ha ezt teszitek, felismeritek újra EGYSÉGÜNK és EGYSÉGETEK lényegét, amely a valóságban soha nem szenvedett csorbát.”

 

Ez az EGYSÉG lesz tehát a központi gondolata mindannak, amely meglepetésként vár Rátok ezen a TAVASZI Örömünnepen. Amit közösen teremteni fogunk az tehát nem az Egységünk, hanem az, hogy erre minden magyar fénylélek ráébredt. Az ehhez szükséges tudatossági szintet fogjuk KÖZÖS teremtésünkkel megerősíteni és kiterjeszteni az egész bolygóra.

De nem csak ez fog megtörténni! Idén először a LÉLEKFÉNYLÁNC mozgalom kezdeményezésével együtt tartjuk meg a rendezvényt. Tehát egy magyar táltos vezetésével, a 4 elem és a szeretet energiájának behívása mellett szeretet lángokat, gyertyákat gyújtunk a

 

MAGYAR LELKEK ÉS A MAGYAR NEMZET EGYSÉGÉÉRT.

Ezek a lélekfények összeérnek majd, és EGYSÉGES fényfolyammá nőnek. Látjuk majd, ahogy a KÁRPÁT HAZA felragyog előttünk attól a szeretettől és fénytől, amelyet együtt teremtünk, és a gyertyák meggyújtásával kifejezünk. Az emberek felülemelkednek az egyéni érdekeiken, és helyette az ősi hitünkben és mitológiánkban szereplő HUNOR-MAGOR testvérpár valós emberi értékeit, a közösségeket támogató, egymást segítő, felemelő, a nemzet egységét elősegítő pozitív gondolatokat és cselekedeteket helyezik előtérbe. Azt álmodjuk meg majd közösen, hogy a MI EGYÜTT szemlélet életre hívásával és a boldogulás közös élményével éli mindennapi életét Közép-Európában a magyarok létközössége. A LÉLEKFÉNYLÁNC mozgalomról további külön információkat itt olvashattok:

LÉLEKFÉNYLÁNC FACEBOOK OLDAL ELÉRHETŐ ITT

Ezen gondolatok jegyében hívunk Benneteket EGYSÉGBE, és már azt is tudjuk, hogy mivel más nagyvárosokban is elindultak Egység Csoportok, valószínűleg még többen leszünk, mint legutóbb (ráadásul ragyogó napsütést rendeltünk).

 

Egység Oszlopa és a fonalak

Decemberben – ha dacolva a hideggel a rendezvény végéig velünk maradtatok - már sokan átélhettétek azt az élményt, amikor az Egység Oszlopára több száz színes fonál tekeredett fel a közreműködésetekkel. Mindenki a saját kedvenc színét és szívének szeretetét adta bele ebbe a teremtésünkbe, majd magyar trikolor szalaggal kötöttük át ezt a „szivárványos” oszlopot. Idei első rendezvényünket is elkíséri az Egység Oszlopa, így kérjük mindazokat, akik szeretnék a saját kedvenc színükkel gazdagítani a mi különleges „Május fánkat”, hozzanak magukkal kb. 15-20 méter színes fonalat.

 

Új szimbólum

Egységünket egy új szimbólummal is igyekszünk majd kifejezni, ezért mindenkit kérünk, hozzatok magatokkal valamilyen FEHÉR színű kiegészítőt. Lehet ez sapka, kendő, karszalag, fejpánt, sál vagy hasonló, mert mostantól szeretnénk, ha ez arra emlékeztetne Bennünket, hogy VAN BENNÜNK VALAMI, AMELY HÓFEHÉR TISZTASÁGÚ ÉS AMI AZ EGYSÉGÜNK ALAPJA. Másrészt a fehér színben MINDEN SZÍN EGYESÜL, így a FEHÉR szín ezt a jelentést is hordozza.

 

Szeretet-lakoma

Tavaszi Örömünnepünk VÉGÉN lehetőségünk lesz elfogyasztani mindazokat a finomságokat, ételeket, italokat és süteményeket, amelyekkel EGY-MÁST megvendégeljük a szeretet-lakomán. Ezért kérjük, hogy mindenki támogassa ezt némi „hamuba sült pogácsával”, és legyen vendég és vendéglátó egyszerre.  

 

Végezetül felhívjuk a DOBOSOK figyelmét, hogy a rendezvény LÉLEKFÉNYLÁNC részénél különleges hangsúlyt kapnak a dobok, és számítunk mindazokra, akik ebbe szeretnének bekapcsolódni saját szabad szándékaik szerint, belső inspirációikat követve.

 

Így KÖZÖSEN egy csodálatos TAVASZI Örömünnepet ülhetünk, és szándékunk szerint, illetve Égi támogatóink jóvoltából ismét segíthetünk EGY-MÁSNAK és ÖnMagunknak a felemelkedésben. Hívunk Benneteket, gyertek hát és emeljük EGY-MÁSBAN a Fényt, és a szeretet-egység tudatosságát a szívünkben.

 

Pontos helyszín:

Budapest, Városliget Regnum Marianum
(A régi Regnum Marianum templom emlékhelyénél,
Dózsa György út – Dvorzsák Sétány kereszteződése)

Időpont:
Gyülekezés: 11:30 - 11:59

Kezdés: 12:00

 


                         FACEBOOK ESEMÉNY                                               EGYSÉGTANÁCS FACEBOOK OLDALA
                                  KATTINTS IDE                                                                            KATTINTS IDE

A Magyar Spirituális Egység Tanácsa

web_allec.bmp

süti beállítások módosítása