Magyar Spirituális Egység Közössége

2014. November 22.-én Az Első Örömünnepen elhangzottak tartalma

2014. december 05. - Magyar Spirituális Egység Közössége

a-szeretet-batorsaga.jpg

Drága Fénytestvéreink a Szeretetben!

 

Azzal a szándékkal gyűltünk ma itt össze, hogy egy Örömünnepet üljünk és testvériségünket szeretetben megélve megerősítsük EGYSÉGÜNK alapjait is. Emlékezzünk arra, hogy mindannyian az Egy Végtelen Teremtő álmának szereplői vagyunk. Mindannyian vízcseppek vagyunk egy galaxisokon átívelő, különleges szivárványban, amelyben az Egy Végtelen Teremtő hófehér fénye a mi létezésünk által bomlik látható színekre. A mindannyiunk szívében ott ragyogó Fény egyesít bennünket Fénytestvérekké. Mindegyikünk szemében ugyan annak a Tudatnak egy különleges árnyalata csillan fel. Bár vízcseppek vagyunk az Atya/Anya Szivárványában, de mindannyiunk lényege ugyan az. Nyissuk ki hát a szívünket most egymás felé, az EGY-MÁS-ban létező EGY felé, és kezdjük el kiáramoltatni a szívünkből a nagyrabecsülés és a hála érzéseit. Érezzük át EGYÜTT a MAG-EGYSÉGÜNK csodálatos mivoltát, érezzük azt a nagyrabecsülést, amely az Egy Végtelen Teremtőnek szól mindannyiunkban. Szeressük a másikban ÖnMagunkat és az Egy Végtelen Teremtőt. Küldjük ezt az érzést a kör közepébe, hogy a szeretet, a nagyrabecsülés és a hála egy fénygömböt formáljon a kör közepén. Lássuk, ahogyan lassan elkezd nőni ez az energia fénygömb és fokozatosan körülveszi mindegyikünket. Ez a Szeretet Egységünk fénygömbje, amely isteni létezésünk Egység-tudatosságát tartalmazza. Átjár bennünket, felemel bennünket, hogy immár a szívünk is egységbe kapcsolódik a Társteremtői Tudatosságban.

 

EGY szívvel és EGY lélekkel fogunk most teremteni KÖZÖS gondolataink által, egy csodálatos Új Földet. Hogy ez erőfeszítés nélkül, könnyedén és mégis csodás eredménnyel valósulhasson meg, az Égiek – első lépésként - arra kérnek bennünket, hogy oldjuk ki az elménkből és engedjünk el most közösen azt az illúziót, hogy EMBEREK vagyunk. Hiszen mi a Fényből születtünk, a Fény tart fenn minket minden pillanatban, s a MAG NÉPEKÉNT bevállaltunk egy feladatot, amit Drága Atyánk bízott ránk.

 

Hadraniel Arkangyal – a magyarok őrzőangyala - így köszönt Benneteket:

 

„Magyarországra született gyermekei az Atyának, áldással és Mennyei Szeretettel köszöntünk Benneteket. Mi, akik a Fény ragyogását látjuk Bennetek, köszöntjük a Bennetek szikrázó Végtelent. Örüljetek hát és emlékezzetek arra, hogy kik vagytok! Nyissátok ki a szíveteket most, hívjátok be tudatotokba Isteni Énetek legmagasabb számotokra elérhető minőségét, gyémánt fényű tiszta ragyogásotokat, s csodálatos szellemi képességeiteket… mert mielőtt teremtő hatalmatokkal igazán élni kezdtek ma, emlékeztetlek Benneteket, hogy kik is vagytok valójában. Drága mag lelkek! Testvéreim a Fényben! Ugyanannak az egyetlen kozmikus fának a pompázatos fényvirágai vagytok, a szeretet hajtásai, ahogyan mi, Égi fénytestvéreitek is. Nővéreitek és bátyjaitok vagyunk, az Egy Atya végtelen szeretetében. Ébredjetek hát magyar mécsesei az Égnek, ébredjetek magyar földi csillagok! Hívjátok magotok erejét EGYSÉGBE, hívjátok őseitek és táltosaitok erejét a szívetekbe! Olvasszátok EGYSÉGBE a magyar mag lelkek szándékát! Legyetek a Fény Mágusai a mai napon, és engedjétek el minden láncotokat, ha eddig távol tartott BÁRMI benneteket EGYMÁSTÓL. Ugyanis a mai napon, egységes, mágikus teremtő erőtökkel – amellyel annak idején lemúriában és Kárpát honában is rendelkeztetek - ma hozzájárulhattok Földanya és a saját felemelkedésetekhez. Veletek vagyok és szeretlek Benneteket, ahogyan az Atya is tiszta szeretetként ragyog a szívetekben. Ti vagytok a Mag Népe, Ti magyar mag lelkek, és abban a különös megtiszteltetésben van részetek, hogy A PUSZTULÁSBA VEZETETT EMBERISÉGET MENTITEK KI A VASKOR SÜLLYEDÉSRE ÍTÉLT ERŐTERÉBŐL. Miért Ti? Azért, mert Ti felébredt magyar mag lelkek, az Atya belső vezetése alatt álltok, és amikor a szívetek hangjára hallgatva egységbe rendeződtök, akkor EGYSÉGBEN TEREMTVE legyőzhetetlenek vagytok. Legyőzhetetlenek. Ti vagytok a táltosok népe, a fénymágusok örökösei, akik ma egy Új Tudatossági Korszakot vezettek be, a lemúriai tudatosság eddig elzárt nyomdokain.”

 

Eddig Hadraniel Arkangyal köszöntő üzenete. De hogy lássuk, milyen eszközöket is kaptunk Teremtőnktől ehhez a – talán néha lehengerlőnek tűnő – feladathoz, emlékezzünk arra is, mit mondott RÉ tudatkomplexuma annak idején Az Egység Könyvében:

 

„Nem egy materiális univerzum részei vagytok.

Egy gondolat részei vagytok.

Olyan bálteremben táncoltok, ahol nincs anyag.

Táncoló gondolatok vagytok.”

 

Tehát emlékezzünk: MINDENT A GONDOLAT VEZÉREL EBBEN AZ UNIVERZUMBAN. Minden anyagi vagy szellemi dolog mindig egy MEGÁLMODÓ, KIGONDOLÓ gondolatának kivetülése a fizikai síkon. Azért jöttünk ma össze, hogy éljünk ezzel a MEGÁLMODÓ, TEREMTŐ hatalmunkkal. Engedjünk hát el most közösen azt az illúziót, hogy EMBEREK vagyunk. A táltosok népeként tudjuk, hogy EGYET GONDOLVA képesek vagyunk nagyon határozottan ÁTÍRNI a harmadik dimenzióban tapasztalható valóságunkat. Gondolaterőinket EGY CÉLRA IRÁNYÍTVA, a mai napon beküldünk egy KÖZÖS SZÁNDÉKKAL MEGTEREMTETT új valóságot abba a szellemi térbe, abba az információs mezőbe, amely kvantum szinten hat minden anyagra, jelenségre és eseményre a Földön.

 

HISZEN MINDEN AZ EGYETLEN TUDATOSSÁG RÉSZE. A KRISTÁLYOK TUDATOSAK, A FÉMEK TUDATOSAK, AZ EMBERI SEJTEK ÉS A NÖVÉNYEK IS. Minden mögött ott van egy-egy GONDOLAT, ami a fenntartó és teremtő erő, és a közös GONDOLÓ, az Egy Végtelen Teremtő is.

 

Biztosan hallottatok már az un. „fényevőkről”. Indiában sok ezer éve ismerik őket. A FÉNYEVŐK ÁT TUDJÁK PROGRAMOZNI TESTI SEJTJEIK TUDATÁT, és ahogyan ezzel az új információval meg tudják változtatni testük működését, UGYAN ÚGY PROGRAMOZÓDIK ÁT AZ ÉGI ENERGIÁKTÓL és a mi gondolatainktól FÖLDANYA MINDEN ATOMJA ÉS MOLEKULÁJA, AMELYEK AZ Ő TESTÉT ALKOTJÁK.

 

A FÖLD TUDATOSSÁGA TEHÁT MA SZINTÉN MEGVÁLTOZIK, az információs mezőben átíródás történik a mi mai közreműködésünk által, illetve ezzel párhuzamosan ÁTÍRÓDÁS TÖRTÉNIK AZ ALCYON KÖZPONTI NAPBÓL ÉRKEZŐ ENERGIAKÓDOK ÁLTAL IS. EZ MA ÁTALAKÍTJA A FÖLDET, MEGVÁLTOZTATJA A MŰKÖDÉS ALAPJAIT és egy Új Tudatossági Korszakot indít el, nem is beszélve a társadalmi és gazdasági átalakulásról, amely az átíródás után fokozatosan megtörténik.

 

És mi az a felemelkedés, amiről oly régóta olvastok az Interneten? Nos hát…

 

EZ AZ ÁTPROGRAMOZÓDÁS MAGA A FELEMELKEDÉS, ahogyan a gondolatok átírják a valóságot!

 

S igen! HINNÜNK KELL abban, hogy átírhatjuk a valóságot, mielőtt ténylegesen átírhatnánk! Mert az átíródás maga is a teremtett valóság része!!! Minden, amit megtapasztalunk a teremtő gondolatok összességének TÜKÖRKÉPE! A világunk olyan, amilyenek a gondolataink… s a gondolataink hatnak Földanya működésére is, mert mindez egy olyan rendszer része, amelyben nincsenek egyedülálló tényezők. Minden kölcsönhatásban van mindennel!

 

De ma kapunk az Égiektől egy hatalmas ajándékot is. Egy nagyszerű segítséget. A lemúriai tudatosság eddig elzárt fénykódjai a mai napon már itt vannak velünk, és a mai napon befogadjuk ezeket a kódokat Hadraniel Arkangyal segítő közreműködésével. Ez egy különleges folyamat kiindulópontja, amely kihatással lesz a felemelkedésre, az átíródásra.

 

Ezután majd megkérjük Földanyánkat, a sejtjeinket és a körülöttünk lévő valóság minden elemét, hogy vegyék fel új tudatosságunk és közös teremtésünk energiáit, integrálják saját tudatosságukba közös szándékainkat, hogy a 3D-s valóságunkban megtörténjen az átíródás.

 

TERMÉSZETESEN AZ ÉGIEK IS ITT VANNAK VELÜNK, hogy segítsék a folyamatot! ŐK IS KÜLDIK A FINOMENERGIÁKBÓL ÁLLÓ ÚJ 5. DIMENZIÓS FÖLD GONDOLATI KÓDJAIT, és így MA, EZEN A KÜLÖNLEGES NAPON, az Égi és Földi szándékok a Föld információs mezőjében találkoznak és felerősítik egymást.

 

A MAI NAPON TEHÁT AZ IS A CÉLUNK, HOGY ELÉRJÜNK EGY KRITIKUS SZINTET A GONDOLATAINK TEREMTŐ EREJÉVEL, ÉS ÍGY AZ EMBERISÉG ÉS FÖLDANYÁNK KÖZÖS TUDATMEZŐJE ANNYIRA MEGTELJEN FÉNYINFOR-MÁCIÓKKAL, hogy a változások hamarosan fizikai szinten is megjelenjenek egy befogadható és kezelhető fokozatossággal.

 

Ezért most Velünk EGYSÉGBE szólítjuk a Fény Galaktikus Szövetségének tagjait és minden égi segítőnket is, mivel eljött az EGYET Akarás, az EGYET Gondolás és az EGYET Cselekvés ideje! Ma elkezdjük az EGYSÉGÜNK erejével, KÖZÖS TEREMTŐ KÉPZELETÜNK ÁLTAL megteremteni az Új Földet a finomenergetikai szinten, az 5. dimenzióban is. Egy olyan Földet, amely felszabadult minden elnyomás alól és ahol a szeretet és a megértett testvériség vezérli BELÜLRŐL az embereket.

 

Közös teremtésünk ELŐTT, mi most, itt jelenlévő Mag Lelkek, magyar fénytestvérek, egy szeretetteljes oldást fogunk kiáramoltatni egymás felé, hogy meggyógyítsuk egymást azokból a sebekből, amelyeket eddig egymásnak okoztunk, és meggyógyítsuk ÖnMagunkat is. Ezzel a kiengesztelődéssel eleget teszünk az Atya szándékának, hogy külső és belső békében, a saját fényünk ragyogásában éljünk, illetve előkészítjük magunkat arra, hogy ÚJRA használni tudjuk eredeti teremtőképességünket. Ugyanis minden olyan lélek visszatartja saját hatalmas teremtőerejét, aki kárt okozott egy másik léleknek valamilyen negatív cselekedettel. Éppen veleszületett jósága miatt tartja vissza az erejét, hogy ne okozzon több kárt. S a múltban mindannyian elkövettünk bizonyos dolgokat, ezeket a láncainkat most leoldjuk önmagunkról és egymásról, mert ma különösen szükségünk van a teremtőképességünkre. Ezért az Atya szeretetével és mag természetünk jóságával összhangban, HÁROMSZOR mondjuk ki egymás és minden Lélek felé a következőket (kérem, hogy szakaszonként mondjátok utánam):

 

1. minden átkunkat, minden negatív vagy ártó szándékú energetikai cselekedetünket visszavonjuk egymásról, visszavonjuk családtagjainkról, visszavonjuk minden ősünkről, visszavonjuk minden idegen nemzetről és visszavonjuk minden lélekről MOST. Ha bármit tettünk egymás ellen ebben, vagy bármely korábbi életünkben, bocsánatot kérünk érte MOST. Aki támogatja ezt a kiengesztelődést, az mondja most ki velünk: MEGBOCSÁTOK NEKTEK MOST a saját magam, a családtagjaim és az őseim nevében. Legyünk együtt magyar fénytestvérekként mostantól mindnyájan szabadok, legyünk boldogok, legyünk egészséges és sikeres emberek a Fény szolgálatában. Mindazokat az energiákat és minőségeket, amelyek nem a mieink, vissza adjuk eredeti tulajdonosaiknak MOST, s minden olyan energiát és minőséget visszahívunk ÖnMagunkhoz, amely hozzánk tartozik. Legyen áldott minden lélek most és mindörökké.

 

2. minden átkunkat, minden negatív vagy ártó szándékú energetikai cselekedetünket visszavonjuk egymásról, visszavonjuk családtagjainkról, visszavonjuk minden ősünkről, visszavonjuk minden idegen nemzetről és visszavonjuk minden lélekről MOST. Ha bármit tettünk egymás ellen ebben, vagy bármely korábbi életünkben, bocsánatot kérünk érte MOST. Aki támogatja ezt a kiengesztelődést, az mondja most ki velünk: MEGBOCSÁTOK NEKTEK MOST a saját magam, a családtagjaim és az őseim nevében. Legyünk együtt magyar fénytestvérekként mostantól mindnyájan szabadok, legyünk boldogok, legyünk egészséges és sikeres emberek a Fény szolgálatában. Mindazokat az energiákat és minőségeket, amelyek nem a mieink, vissza adjuk eredeti tulajdonosaiknak MOST, s minden olyan energiát és minőséget visszahívunk ÖnMagunkhoz, amely hozzánk tartozik. Legyen áldott minden lélek most és mindörökké.

 

3. minden átkunkat, minden negatív vagy ártó szándékú energetikai cselekedetünket visszavonjuk egymásról, visszavonjuk családtagjainkról, visszavonjuk minden ősünkről, visszavonjuk minden idegen nemzetről és visszavonjuk minden lélekről MOST. Ha bármit tettünk egymás ellen ebben, vagy bármely korábbi életünkben, bocsánatot kérünk érte MOST. Aki támogatja ezt a kiengesztelődést, az mondja most ki velünk: MEGBOCSÁTOK NEKTEK MOST a saját magam, a családtagjaim és az őseim nevében. Legyünk együtt magyar fénytestvérekként mostantól mindnyájan szabadok, legyünk boldogok, legyünk egészséges és sikeres emberek a Fény szolgálatában. Mindazokat az energiákat és minőségeket, amelyek nem a mieink, vissza adjuk eredeti tulajdonosaiknak MOST, s minden olyan energiát és minőséget visszahívunk ÖnMagunkhoz, amely hozzánk tartozik. Legyen áldott minden lélek most és mindörökké.

 

Kérlek Benneteket, hogy kiengesztelődésetek és belső szabadságotok jeleként öleljétek meg néhány fénytestvéreteket!

 

…………………… Ölelések

 

Szeretetünk Forrásából merítve, Saját Fényünkkel, az EGYSÉG minden tagjával közösen és egyszerre, a szívünkből indítjuk MOST el közös teremtésünket a finomenergetikai szinten:

 

SPONTÁN IMAGINÁCIÓ (vagy a lenti alapján)

 

A Fény tisztaságával és erejével megtisztítjuk a Föld felszíni és Föld alatti vizeket. A tavakat, a folyókat, a patakokat, a tengereket, az óceánokat. A hegyek mélyén lévő vizeket. A sejtekben élő vizeket. A levegőben, felhőkben lévő vizeket.

 

A Fény tisztaságával és erejével megtisztítjuk a Termőföldet. Annak minden rétegét, minden milliméterét. Feloldódnak a Fényben a mérgező anyagok, a vegyszerek. Újra felszaporodnak az élet alapkövei, a mikroorganizmusok. Újra szerves anyagok telítik meg a földet, mely életet és szent tiszteletet ad.

 

A Fény tisztaságával és erejével megtisztítjuk a levegőt. Minden kibocsájtott káros vegyi anyag átalakul és kitisztul. Az oxigén feldúsul. A szelek megnyugodnak. Az évszakok kiegyenlítődnek, az időjárási szélsőségek kiegyenlítődnek. A HAARP és minden más időjárás befolyásoló káros technológia használhatatlan.

 

A Fény tisztaságával és erejével, a Föderáció technológiájával hatástalanítunk minden olyan eszközt, amely az élet kioltására volt alkalmas. Kézi és egyéb lőfegyvereket, harci eszközöket. Külön hatástalanítjuk az országunkban elrejtett és titkolt idegen nukleáris fegyvereket.

 

A Fény tisztaságával és erejével megtisztítjuk a nemzetet, a régi, kamatmechanizmusra épülő, magánpénzrendszertől. Akaratunkkal és a Föderáció technológiai segítségével hatástalanítunk minden banki elektronikus eszközt, amelyen adósságainkat rögzítették. Hatástalanítjuk azokat az eszközöket, amelyen a hivatalos és az eltitkolt pénzügyi mozgások történtek. Mától fogva ezek az eszközök használhatatlanok. Feltöltjük Fénnyel az ÚJ NEMZETI PÉNZT. A félelem és a spekuláció energiáját leváltjuk a Szeretet energiájára az elszámolások új rendszerében.

 

A Fény tisztaságával és erejével feltöltjük azokat az eseményeket, amelyek során megszűnik az ország külső eladósítása, megszűnik minden hitel, minden adó, mind a magán embereknél, mind az államnál, önkormányzatoknál és a vállalkozásoknál. Helyébe egy magasabb erkölcsi értékű, elszámolási rendszer áll.

 

A Fény tisztaságával és erejével feltöltjük azokat a hazai kísérleteket, amelyek tiszta és ingyenes energia előállítást tesznek lehetővé. Az eszközöket minden háztartásban és közlekedési eszközben lehet használni.

 

A Fény tisztaságával és erejével feltöltjük az élelem előállítását. A vegyszerek és műtrágyák helyett, szerves anyagokkal, mikroorganizmusokkal állítjuk helyre a termőtalaj, a növények és állatok immunrendszerét. Az eddigi káros anyagokat eltűntetjük.

 

A Fény tisztaságával és erejével, a Galaktikus Föderáció technológiájával, - hatástalanítjuk azokat a hatalmi pozícióban lévő személyeket, akik még ártanak akár a szabad társadalom, akár a környezet, a Föld, vagy a Béke számára. Hatástalanítjuk a banki, állami hivatali, külföldi elnyomó szervezeti, politikai, kollaboráns rendfenntartó személyeket.

 

A Fény tisztaságával és erejével, valamint az EGYSÉG minden résztvevője segítségével és közös akaratával, - fegyverek használata és vérontás nélkül, - a Pozitív Erőinkkel leváltjuk a jelenlegi kiszolgáló hatalmat. Emberáldozat, vér és puccs nélkül.

 

A Fény tisztaságával és erejével helyreállítjuk az emberek hiteles tájékoztatását. Megismertetjük az elnyomó rendszer működését és a nemzetáruló, kollaboráns személyek, szervezetek eddigi tevékenységét.

 

A Fény tisztaságával és erejével megismertetjük az emberekkel, valós történelmüket, valós galaktikus családjaikat és a Fény Galaktikus Föderációját.

 

BEFEJEZÉS

 

Látjuk magunk előtt a felszabadult Földet, ahol semmilyen Sötétebb Oldali fajnak nincs már semmiféle hatalma az Ember felett. Eltávozott a Földről minden károkozó szándékkal működő entitás és az Emberek az Egy Végtelen Teremtő fényében és szeretetében ölelik meg egymást, immár békés és kiengesztelődött fénytestvérekként. Látjuk és érezzük az Emberiség belső örömujjongását, a színes léggömbök emelkedését az utcákon, a szinte farsangi hangulatot, a Föld felszabadulásának ünnepét. Megtörtént hát – a Föld szabad.

 

Az Alcyon Központi Nap Fénye is felragyogtatja az emberi szívek eredeti természetét, átírja és felemeli a harmadik dimenzió valóságát, és már Gaia, Földanya 5. dimenziós kristályszíve, tudatossági központja is a felemelkedés ütemes fényimpulzusait küldi. Az emberi tudatosság Sötét Korszaka véget ért, hogy megvalósuljon az Atya eredeti álma és szándéka, amely a lemúriai fénycivilizációval lett példa az utókor számára. Most látjuk, ahogy ez az álom újra a fénybe emeli a Földet, s annyi sok szenvedés után Kárpátia felett is felragyog az 5. dimenziós lemúriai tudatossághoz méltó Új Fénykorona, a Szeretet Egységének Koronája. Az új tudatosság Fénykoronája itt ragyog a Kárpát-haza földje felett. Érezzétek, ahogy a Mennyei Szeretet energiáit és az Új Fénycivilizáció energetikai kódjait sugározza, hogy a Fénybe segítse és ott tartsa a mag népét az Egység és a Szeretet útján. Érezzük, ahogyan ez az energetikai minőség kvantum szinten hatva átírja tudatosságunkat és valóságunkat, aktiváló szeretetével átalakítja testünk minden sejtjének tudatát, aktiválja az energiatesteinkben eddig szunnyadó DNS-szálainkat, előhívja bennünk a lemúriai őstudatosságot is, és felgyorsítja fénytestünk kialakulását.  

 

Már minden ragyog az Új Földön az 5. dimenzióban. A Föld 3D-s valósága felvette új minőségét és ragyogó arany-fehér fényszálakból kialakult az 5. dimenziós Föld. Lássátok, ahogyan ragyog, érezzétek, ahogyan mindenből és mindenkitől a szeretet árad. Érezzétek a szívetekkel, ahogy gondolataitokból eltűnt minden félelem, minden aggódás és bizonytalanság. Szabadok vagytok a Mennyei Szeretetre. Éljetek hát a szabadságotokkal – szeretetben.  

a-szeretet-batorsaga.jpg

süti beállítások módosítása