Magyar Spirituális Egység Közössége

"A MAGYAR MAGOK ÚJRA EGYSÉGBE HÍVÓ ÜZENETE"

A Teremtő Atya

2014. december 01. - Magyar Spirituális Egység Közössége


"A MAGYAR MAGOK ÚJRA EGYSÉGBE

HÍVÓ ÜZENETE"

- A Teremtő Atya üzenete -

Szívem végtelen szeretetétől vezérelve, felhívom a figyelmeteket Drága Magyar Mag Gyermekeim a következőkre:

 

Amíg nem ismeritek fel, hogy ÖSSZE KELL FOGNOTOK, addig EGY-ÉN-ekként szégyenletesen térdre fogtok rogyni vágyaitok kiteljesítésében. Ugyanis MINDEN problémátoknak EGYETLEN MEGOLDÁSA van: EGY-MÁS mellé kell állnotok és újra BÍZNOTOK KELL EGY-MÁSBAN, A MINDANNYIÓTOK SZÍVÉBEN OTT RAGYOGÓ FÉNYEMBEN, S AZ EGYÜTT-MŰKÖDÉSETEK LESZ A SIKER KULCSA.

A KÉT-SÉG széthúzó mételye csak arra jó, hogy meggyengítsen Benneteket, mert így TEREMTŐ ERŐTÖK IS szétaprózódik.   

Kül-ÖN-állóságotok következményeit kemény leckeként felhasználom az ébresztésetekre, mert ha nem tanuljátok meg végre, hogy megfogjátok EGY-MÁS kezét, szükségszerű kudarcaitok csak újabb diadalívei lesznek a Sötétebb Oldalnak. Vegyétek észre Gyermekeim, hogy MINDEN egyéni célotok elérése, a pénzügyeitek, az egészségetek, a kapcsolataitok is azért szenvednek rendszeresen hiányt, mert közületek sokan nem hajlandóak EGY-MÁS mellé odaállni és a KÖZÖS teremtés EGY-ÜT-TES erejével győzni. A Föld végjátékának időszakában, aki makacsul ragaszkodik a saját kis elképzeléséhez, a saját kis EGY-ÉN-i útjához és teremtéseihez – magára marad és könnyen elbukik a Sötétebb Erők rejtett csapdáiban. Ettől vagytok oly sokan sikertelenek. Csak nem ismeritek fel. De vajon hol maradnak el a több ezres rendezvényeitek?


Természetesen a döntés a Tiétek, és én türelmesen megvárom, amíg megtanuljátok AZ UTOLSÓ NAGY LECKÉT A FÖLDÖN: az Egység Szükségességének Útját. Addig is nyugodtan járjátok csak tovább az EGY-ÉN-i táncotokat, és próbálkozzatok EGY-MÁS nélkül. Látni fogjátok a gőgös és szűk látókörű EGY-ÉN-i elképzelések bukását. A porba taszít Benneteket az Élet EGY-ÉN-ként, hogy újra keresni kezdjetek az EGYSÉG helyes válasza után. Majdnem mindegyikőtök meg van győződve arról, hogy képes EGYEDÜL megteremteni a saját megoldásait, a saját kis életére. De elárulom Nektek: nagyot tévedtek! Ezért mindegyikőtök életébe odahelyeztem a jelzéseket, hogy fel tudjátok ismerni: KÖZÖSEN tudtok csak boldogulni.

Néhányatoknak még meg kell tanulnia, hogy a gőgös, makacs egó, amely azt súgja a fületekbe, hogy Nektek a SAJÁT EGY-ÉN-i utatokat kell járnotok, csak a halál egyik délibábja, mert figyelmen kívül hagyjátok a teremtés egyik legfontosabb természettörvényét: a KÖZÖS TEREMTÉS EREJE tudja csak legyőzni annak a Mátrixnak az elnyomó tényezőit, amelyben a túléléssel próbálkoztok. Az egyéni elképzeléseitekkel csak szorítjátok a hurkot a nyakatok körül.

Drága Magyar Gyermekeim! Én türelmes vagyok a végsőkig. Ha az idősebb nemzedékek nem ismerik fel az Egység Útját és a KÖZÖSSÉGI teremtés erejét, majd felismerik azok a Fénytestvéreitek, akik már tömegesen születnek le hozzátok. De ne mondjátok, hogy nem szóltam és nem tanítottalak Titeket időben: az EGY-ÉN-i utak és EGY-ÉN-i teremtések már NEM ELÉGSÉGESEK. Talán néhányan közületek azt hiszik, hogy ez az üzenet egy átverés, vagy egy vicc. De nézzetek a szívetekbe és a választásaitokra! Meg fogjátok látni az önfejűség és a sikertelenség közötti összefüggést! EZ MOST az Igazság pillanata és nagy üzenete Felétek. S az üzenet lényege az, hogy ismerjétek fel Drága Gyermekeim: HA NEM FOGTOK ÖSSZE – ELBUKTOK! Ez nagyon csúnyán hangzik, de IGAZ! Ennek csak az az oka, hogy egy régi korszak lezárul, és Én az Atya egy új korszak felé emelem a Földet, illetve Vele Benneteket is.

Az Új Tudatosság legfontosabb alapeleme az ÖSSZE-FOGÁS és az EGYÜTT-MŰKÖDÉS. S a jó hírem az, hogy a KÖZÖS TEREMTÉS EREJÉVEL sikerülni fog mindaz, amiről EGY-ÉN-ileg most csak álmodoztok. Mindössze csak egy tudatosság-váltásra van szükségetek ehhez. EGY-MÁS felé kell fordulnotok, bíznotok kell EGY-MÁS-ban, és meg kell fognotok EGY-MÁS kezét. KÖZÖSEN kell megteremtenetek az új valóságot, mert minden szétmállik és elveszíti az erejét, ami a régi tudatossági szinthez tartozik. Észre fogjátok venni, hogy VALAMIÉRT MÁR NEM BOLDOGULTOK EGYEDÜL! Egyszer csak észre fogjátok venni!

Egymás felé hajtalak Benneteket ezen a módon, mert egy Új Fénycivilizációt álmodtam meg egy Új Földre, és a régi véget ér mindazzal együtt, ami a régihez tartozik. Eddig sokan úgy éltetek, hogy remekül boldogultatok az egyéni teremtéseitekkel, vállalkozásaitokkal és MAGÁN-életetekkel, de mindez szétporlik a jelenben a sikereitekkel együtt. Ez nem azért van, mert nem vagytok elég erősek, vagy mert nem vagytok elég jók. Nem. Csupán arról van szó, hogy ezen a bolygón most mindent elemeire bontok szét, ami a régi energiához tartozik, és ez az átíródási folyamat az 5. dimenzió irányába most felgyorsul. Az Új Tudatosság csendes dübörgését már hallhatjátok lelki füleitekkel, mert valami gigantikus átalakulás van küszöbön és ez most felforgat majd MINDENT, amire eddig támaszkodhattatok. Egy Új Teremtés valósul meg, és miközben ez megtörténik, Ti is itt lesztek a bolygón. VELETEK EGYÜTT ÉS BENNETEK, ÁLTALATOK IS TÖRTÉNIK! Ez nem szokványos, de most így fog megtörténni, és elárulom Nektek, szükségetek lesz az összefogás erejére.

Azok járnak a legjobban, akik idejében észre veszik, hogy KÖZÖSEN kell teremteni ebben az új világban és a LEGTÖBB JÓ szolgálatában. Mindenetek lehet egy jóval magasabb minőségi szinten. EGY-MÁS kezét megfogva és körben állva, megteremthettek KÖZÖSEN MINDENT, amire a legtöbb jó érdekében szükségetek van. 30-50 vagy 120-1200-2600 ember EGY szándékkal, imaginációval, EGY-MÁS szolgálatában. Ez a titok. Ez az én örömhírem Nektek.

Amíg azt hiszitek, hogy különbek vagytok másoknál, és nem látjátok az Én Fényemet mindnyájatokban, addig elfordultok EGY-MÁS-tól, és nem akartok majd „közösködni ilyen emberekkel”. Ez az egótok gőgje, az elmétek csapdája, ami leárnyékolja a Saját Fényeteket is. Kérlek Benneteket, hogy hallgassatok rám, és ne az egótokra. Ne keressetek más okokat és magyarázatokat a sikertelenségetekre. A valódi ok az, hogy EGYEDÜL, vagy kis csoportokra szétaprózva próbálkoztok! Ha EGYEDÜL járjátok az utatokat, hagyjátok ezt abba, és hozzatok létre TEREMTŐ KÖZÖSSÉGEKET! Ébredjetek fel!

Sokszorozzátok meg teremtő erőtöket azokkal a „teremtés-erőművekkel”, amelyek akkor jönnek létre, ha A LEGTÖBB JÓ ÉRDEKÉBEN MEGFOGJÁTOK EGYMÁS KEZÉT ÉS IMAGINÁCIÓVAL KÖZÖSEN TEREMTETEK! Hagyjátok abba, hogy EGYEDÜL vagy kicsi csoportokban próbáltok boldogulni az életben! Döntsétek el, hogy egy Új Fénycivilizációban akartok-e élni, vagy ragaszkodtok a régi 3D-s megoldásokhoz, amit úgy fog elmosni az Új Korszak, mint ha itt sem lett volna. A folyamat felgyorsult! Ébresztő Drága Mag Gyermekeim! Az Egység Útja vár rátok, ahol minden régi álmotokat ÚJFAJTA MÓDON tudjátok megvalósítani.
Próbáljátok ki!

Természetesen az Egység Útján járva képesnek és hajlandónak kell lennetek arra, hogy MÁS-OK is legyetek, ne csupán Ön-Magatok. Tágítsátok hát ki a szíveteket és az elképzeléseteket arról, hogy kik is vagytok Ti tulajdonképpen, mert így képesek lesztek teljes szívvel átölelni és újra befogadni egymást, mint testvéreiteket.

EMLÉKEZZETEK! Mindannyian ugyan annak a fának a virágai vagytok…”

 

elet_faja.jpg

Lejegyezte: Brahmajan földi képviselője

süti beállítások módosítása