Magyar Spirituális Egység Közössége

- MEGHÍVÓ - A Fénykori Fordulópont Karácsonyi Örömünnepére

2014. december 18. - Magyar Spirituális Egység Közössége

karacsonyi_facebook_boritokep2.jpg

A FÉNYKORI FORDULÓPONT KARÁCSONYI ÖRÖMÜNNEPE

"Egy Új Tudatossági Korszakot vezettek be, a Lemúriai tudatosság eddig elzárt nyomdokain.'
- HADRANIEL -

A november 22-én 270 fővel megvalósított első Örömünnepünkön igazán megérintettük egymás szívét. A TEREMTŐ képzeletünk segítségével – a finomenergetikailag létrehozott - ötödik dimenziós Új Föld 3,7 millió felébredt tudatossággal bíró lélek közös akaratának számítódva íródott fel az Emberiség kollektív tudatába és a Föld körüli információs mezőbe. ENNYI MAGYAR MAG LÉLEK MÉG SOHA NEM TEREMTETT ÍGY EGYÜTT! Fogadjátok nagyrabecsülésünket és hálánkat ezért a példás magyar ÖSSZEFOGÁSÉRT!

Azt is láttuk, ahogy Kárpátia felett már ragyog az 5. dimenziós lemúriai tudatossághoz méltó Új Fénykorona, a Szeretet Egységének Koronája. A Mennyei Szeretet energiáit és az Új Fénycivilizáció energetikai kódjait sugározza, hogy a Fénybe segítse és ott tartsa a mag népét az Egység és a Szeretet útján. Az Alcyon Központi Nap Fényének támogatásával ez az energetikai minőség kvantum szinten hatva átírja tudatosságunkat és valóságunkat, besegít nekünk… Aktiváló szeretetével átalakítja testünk minden sejtjének tudatát és az energiatesteinkben eddig szunnyadó DNS-szálainkat, előhívja bennünk a lemúriai őstudatosságot, és felgyorsítja a fénytestünk kialakulását.

Most decemberben, új rendezvényünkön szívünk dallamának összehangolása következik, hogy segítsünk egymásnak a felemelkedés folyamatának legnagyobb lépcsőjén átjutni. Készüljetek Fénytestvéreink! KÖZÖSEN, EGYSÉGBEN FOGJUK MEGTEREMTENI szívünk 5. dimenziós szeretet-terét, ahol szívünk szenvedélye és bölcsessége össze van kötve az Egy Végtelen Teremtő szándékaival. Ez a Krisztus-tudatosság szeretet-tere, amely a belépőnket jelenti a feltétlen szeretet világába, az Atya és Égi fénytestvéreink világába. E téren keresztül csak a kristálytiszta szándékunk és végtelen nagyrabecsülésünk, bíztatásunk és szeretetünk áramlik majd minden létező felé, amely felemeli és átöleli őket. Belső mosolyunkkal felmelegítjük a szívüket, így az Ő szívük is megnyílik, és a Belőlük feléledő Fény és Szeretet visszaáramlik majd Hozzánk. Örömmel hívunk tehát Benneteket ennek megvalósítására…

2014. december 21-én, 12 órai kezdettel,

hogy szívünk közös szeretet-terében, egységben éljük meg a

Fénykori Fordulópont KARÁCSONYI Örömünnepét!

 

Ezen különleges rendezvényünkön segíteni fogunk egymásnak emlékezni valódi önazonosságunkra is, arra az EGY MINŐSÉGRE, akik mindig is voltunk. Olyan különleges oldással és imaginációval készültünk Számotokra, amelyről lemúriai testvéreink így írtak:

„Kövessétek a szívnek és az elmének ezt a gyakorlatát. Engedjétek lényeteknek és tudatosságotoknak, hogy újra Lemúria Szívéhez kapcsolódjon, és ott fogjátok találni magatokat abban a paradicsomban, mely után sóvárogtok.”

Persze ez a nap más szempontból is különleges lesz, mivel – Égi segítőink külön kérésére, energetikai és biztonsági okokból - ezen alkalommal „DUÁL TEREMTÉS” történik, mivel a TARTALMILAG EGYSÉGES rendezvényünk egyidőben, 2 központi helyszínen kerül megrendezésre.

 

                Budapest, Ősök Tere                                                             Mátra                                    A régi Regnum Mariánum templom emlékhelyénél!              Oxigén Adrenalin Kalandpark                      Dózsa György út – Dvorzsák Sétány kereszteződés                   A parkoló feletti területen!

                   MEGKÖZELÍTHETŐ                                             MEGKÖZELÍTHETŐ                           
                  >>>KATTINTS IDE<<<                                        >>>KATTINTS IDE<<<

 

Mivel a téli napforduló a Fény Újjászületésének ősi ünnepnapja is, amikor a magyar FÉNYLÁNC mozgalom tűzszertartásokat tart szerte a nagyvilágban, ezért a 2 központi rendezvény kezdési időpontját (13 óráról) 12 órára hoztuk előre. Ezzel a Magyar Spirituális Egység Tanácsa igyekszik eleget tenni azon Égi inspirációknak is, hogy ezek a Fényrendezvények összekapcsolódva támogassák egymást. Ennek megfelelően a 2 központi helyszínen kb. 15 órakor már befejeződnek a rendezvények, így még mindenki eljuthat a több mint 50 tűzszertartás valamelyik helyszínére. Az alábbi honlapon keresztül mindenki szabadon választhat: http://fenylanc.uw.hu/2014/

Akik – belső indíttatásuk alapján - a budapesti központi rendezvényre jönnek, velünk tarthatnak pl. a Szent Mihály hegyi INDÍTÓ SZERTÜZHÖZ (Börzsöny). Tehát az Ősök Terénél, a rendezvény után Mi magunk is autóba szállunk, és mindazokkal, akik hívást éreznek, egy konvojban, együtt megyünk a Börzsönybe.

Nagyon szeretnénk, hogy vidékről is minél többen el tudjanak jutni a rendezvényekre, még akkor is, ha nem rendelkeznek személygépkocsival. A Facebook-on terjesztett Esemény oldalunkon keresztül, közös megegyezés alapján mindenki megtalálhatja a helyét a rendelkezésre álló gépjárművekben.

Szeretettel várunk Benneteket Égi Fénytestvéreink és a
Magyar Spirituális Egység Tanácsa nevében!

 

               FACEBOOK:                                HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS:                   A TANÁCS BLOGJA:

       >>>KATTINTS IDE<<<                           >>>Kattints ide<<<                             >>>Kattints ide<<<

AZ EGYSÉG MIELŐBBI MEGVALÓSULÁSA ÉRDEKÉBEN KÉRÜNK SZÉPEN, TOVÁBBÍTSD EZT A LEVELET AZ ÁLTALAD ISMERT ÖSSZES SPIRITUÁLIS CSOPORTNAK, FELÉBREDT MAG TESTVÉREIDNEK, TRANSZCENDENTÁLIS MEDITÁCIÓVAL (TM), ONENESS MEDITÁCIÓVAL, REIKIVEL, PRÁNANADIVAL, VAGY AGYKONTROLLAL FOGLALKOZÓ ISMERŐSEID FELÉ! MINDAZOK FELÉ, AKIK SZÁMÁRA REÁLIS, HOGY A KÉPZELETÜKKEL KÉPESEK TEREMTENI, MINT SZELLEMI LÉNYEK. - KÖSZÖNJÜK A SEGÍTSÉGETEKET!

karacsonyi_fejlec_meghivo.png

süti beállítások módosítása