Magyar Spirituális Egység Közössége

Üdvözöl a Magyar Spirituális Egység Tanácsa...

2014. december 01. - Magyar Spirituális Egység Közössége

A Magyar Spirituális Egység Tanács
megalakulása, célja, feladata

 

„A MAGYAROK SPIRITUÁLIS EGYSÉGÉT AZ SZOLGÁLNÁ A LEGJOBBAN, HA MEGTISZTÍTOTT ÉS LEELLENŐRZÖTT SZEMÉLYEKBŐL MEGALAKULNA A MAGYAR SPIRITUÁLIS EGYSÉG TANÁCSA.”

 Üzente számunkra:
- Kuthumi felemelkedett mester -

Másnap, 2014. október 11.-én szombaton megalakult e Tanács.


A Tanács célja, hogy a Szeretet Egység Eszméjét immár ne csak szavakban hordozzuk, hanem EGYSÉGES fellépésekkel és tettekkel kísérve VALÓSULJON MEG A MAGYAR SPIRITUÁLIS CSOPORTOK ÖSSZEFOGÁSA.

Ez a kezdeményezés nem egy újabb csoport létrehozásáról szól, hanem a már életre hívott csoportok és az egyéni fénymunkások EGYSÉG-es Teremtői Erőink EGYSÉG-be való Összefogásáról.

Célunk,  hogy minél hatékonyabban tudjunk KÖZÖS-en megteremteni egy új szereteten alapuló társadalmat KÖZÖS EGYSÉGES imaginációk szervezése által.

Ez a felület csupán egy eszköz az EGYSÉG-es teremtéseink szervezéséhez.....egy eszme AZ EGYSÉG ESZMÉJE, amihez bárki szabadon csatlakozhat amennyiben belső hívást érez! :)

A Hírlevélre feliratkozok számára fontos értesítéseket fogunk megosztani újabbnál újabb KÖZÖS EGYSÉGES Imaginációs szervezésekkel kapcsolatosan!


Vállalt feladatunk, hogy – mint egy kikristályosodási pont – ezennel újra EGYSÉGBE hívjuk mindazon felébredt magyar lelkeket, akik elérkezettnek látják az időt arra, hogy egymás kezét megfogva megsokszorozzák TÁRSTEREMTŐI EREJÜKET.

Az Egység Eszméjének Rád is szüksége VAN!

Magyar Spirituális Egység Tanácsa
    egysegtanacs@gmail.com

süti beállítások módosítása