Magyar Spirituális Egység Közössége

FÉNYMAGOK ELÉRKZETT A CSELEKVÉS IDEJE!

2014. december 12. - Magyar Spirituális Egység Közössége

Kedves Fénytestvéreink! 

 

Az egész emberiség áhítozva várja már egy új szereteten alapuló fény civilizáció mielőbbi megjelenését!

Már tudjuk jól,hogy minden látszólagos negatív megtapasztalásainkkal csak még többek lettünk és személyes fejlődésünkben voltak segítségünkre!

Minden lélek számára számtalan tapasztalási s fejlődési lehetősége adódott az idők folyamán s immár megfogalmazódott az igény a VÁLTOZÁS-ra!

A NAGY KÉRDÉS MIRE VÁRUNK AKKOR MÉG?

Mi felébredt magyar fénymagok jól tudjuk ,hogy nem elég már VÁRNI hanem ELJÖTT A KÖZÖS EGYSÉGES CSELEKVÉS IDEJE , mivel minden változás megnyilvánulásához energia szükségleltetik,hogy manifesztálódni tudjon a fizikai világ szinterén is!


A Végtelen Teremtő üzenetéből részlet:

"Figyelmen kívül hagytátok a teremtés egyik legfontosabb természettörvényét: a KÖZÖS TEREMTÉS EREJE tudja csak legyőzni annak a Mátrixnak az elnyomó tényezőit, amelyben a túléléssel próbálkoztok.

Az Új Tudatosság legfontosabb alapeleme az ÖSSZE-FOGÁS és az EGYÜTT-MŰKÖDÉS. S a jó hírem az, hogy a KÖZÖS TEREMTÉS EREJÉVEL sikerülni fog mindaz, amiről EGY-ÉN-ileg most csak álmodoztok"

ELJÖTT AZ IDŐ valósítsuk meg hát KÖZÖSEN EGYSÉGBEN!

Ha szeretnél Te is hozzájárulni s elősegíteni a változást akkor KÖZÖSEN EGYÜTT EGYSÉG-ben cselekedjünk immár!

Jelen pillanatban 360-an vagyunk a csoportban, ha mindenki csak 10 embert hívna meg a következő december 21.-ei KÖZÖS TEREMTÉSI rendezvényünkre a facebook esemény oldalán keresztül máris 3600 lélek egységes teremtése valósulna meg amivel olyan erősségű energetikai teremtést képviselne amit Kryon-tól s Adamatól hallhatok:

Kryon: ha a Földön a FELÉBREDT emberek létszáma eléri a 35 millió lelket, akkor az Emberiség kollektív tudatában automatikusan megtörténik az átíródás, azaz MINDEN FÖLDI EMBER FELÉBRED.

Ez az a kritikus tömeg, a vízválasztó mennyiségi határ, amelyet mi Magyar Magok szeretnénk közös teremtésünkkel elérni. Emlékeztetünk Benneteket, hogy a 270 fővel megvalósított első Örömünnepen az imaginációnkkal - finomenergiai szinten – megteremtett ötödik dimenziós Új Föld 3,7 millió felébredt tudatossággal bíró lélek közös akaratának számítódva íródott fel a Krisztus-hálóra.

Ez a szükséges 35 milliós létszám TIZEDE! S vajon mi történne, ha 270 fő helyett egy nullával több, 2700 magyar fénylélek jönne össze egy helyen, egy időben azért, hogy egy szándékkal megteremtse az Emberiség felébredését, minden ember tudatosságának átíródását?

Nos… mi megkérdeztük Adama főpapot erről is. Mosolygott, és azt mondta, hogy egy ilyen nagyságrendű közös teremtés, kiegészítve az Égiek segítségével, több mint 35 millió felébredt tudatosságú lélek vágyával és közös akaratával volna egyenértékű, ha az imaginációt végző személyek szándékukban valóban összehangolódnak és kinyilvánítják őszinte, EGYSÉGES SZÁNDÉKUKAT.

Ez azt jelenti, hogy ha a MAGYAR MAGOK összejönnének 2700-an egyszerre, egy időben, s egy helyen közösen imaginálni (teremteni) a felébredést és az Új Földet, akkor ahogy fentebb kiszámoltuk, a résztvevők EGYSÉGES TEREMTŐI EREJE megvalósíthatná az átíródást, azaz a bolygó teljes lakosságának hirtelen felébredését!


Mit szóltok hát magyar Fénytestvérek? Megcsináljuk EGYÜTT?

https://www.facebook.com/events/1586371704925917/1586395561590198


Nincs más teendő, mint az alábbi facebook esemény oldalán keresztül meghívni 10 olyan embert akivel szívesen megélnél egy ilyen példaértékű összefogást! 


Mutassunk példát minden nemzet számára,hogy milyen amikor a magyar
ÖSSZEFOG S EGYSÉGBE ÁLL! 

egyseg.jpg

u.i.: amennyiben érzed a hívást s a CSELEKVÉS-re való belső késztetést a szíved mélyén,  akkor itt az idő a cselekvésre :)

 

süti beállítások módosítása